AQUEST SANT JORDI: LA MARTA I LA XOCOLATA!

Estic molt contenta perquè... aquest Sant Jordi "La Marta i la xocolata" no passa desapercebuda!

El suplement CULTURA d'El Punt Avui (especial Sant Jordi) del passat divendres 19 d'Abril 2013, recomana "La Marta i la xocolata" com a una de les principals novetats de Sant Jordi!

La Llibreria L'Altell de Banyoles, una de les llibreries més interessants que tenim al nostre país, també el proposa com a Àlbum Il·lustrat infantil!

Una altra llibreria que recomana "La Marta i la xocolata" per a aquest Sant Jordi és L'Aranya Llibreria de Cerdanyola del Vallès, en aquest vídeo:

La Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva, han posat aquest llibre a la seva llista de recomanacions, en una entrada al seu blog que es diu "Per Sant Jordi, un llibre i una rosa".

I el CLER, Club de Lectures Recomanables del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, recomanen "La Marta i la xocolata" a la seva Guia de Lectura de Primavera - Sant Jordi 2013, en fan una descripció molt bonica!

Aprofito per comunicar-vos que el 23 d'Abril em podreu trobar en una parada de Sant Jordi a Olot, si porteu el llibre o el compreu allà mateix us el signaré encantada!